Besparen op je verhuizing

Verhuizen is vaak een kostbare aangelegenheid. Op deze website kunt u eenvoudig, snel, gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende verhuisbedrijven.
Momenteel zijn er meer dan 175 goedgekeurde verhuisbedrijven bij Doordacht verhuizen aangesloten. U ontvangt per offerte aanvraag maximaal 6 offertes van verhuisbedrijven uit uw eigen regio. Door verhuisbedrijven te vergelijken kunt u tot wel honderden euro’s besparenop uw verhuizing en weet u zeker dat u niet te veel betaald.  Lees meer >

Het parkeren van de verhuiswagen

Als u gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk de verhuiswagen zo dicht mogelijk voor de deur hebben staan tijdens de verhuizing. Helaas is het zo dat hier vaak niet van te voren over word nagedacht.

Elke meter die er extra gelopen moet worden is er 1 en hoe dichter de verhuiswagen bij de deur staat des te sneller bent u klaar en als u een verhuizing op uur tarief heeft afgesproken dan scheelt u dit ook nog eens geld en ook in geval van slecht weer zijn uw spullen zo snel mogelijk droog in de verhuiswagen.

Lees meer >

Zorg voor een goede regie van uw verhuizing

Plan uw verhuizing op tijd en zorgvuldig, en zorg dat er een duidelijke structuur in zit. Op deze manier zal alles op de verhuisdag snel en zonder problemen verlopen.  Om te zorgen dat u niks vergeet in de planning van uw verhuizing is er nu de verhuizen checklist. Door deze checklist te gebruiken behoud u het overzicht van welke stappen u nog allemaal moet uitvoeren voor uw verhuizing. Lees meer >